11 Ekim 2010 Pazartesi

TİKE KEBABI(KUŞBAŞI)

MALZEMELER:


500 gr. kebaplık et
100 gr. kuyruk
3-4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Kırmızıbiber, tuz, karabiber

YAPILIŞI:


Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır.
Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir.
Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir.
Sıcak olarak servis yapılır.

AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YASAL UYARI

http://sperbabaanne.blogspot.com/ adresinde SÜPERBABAANNE adlı blogun tüm hakları tarafıma ait olup Blog içeriğinin (Fotoğraf-Yazı vs.) iznim olmadan kopyalanıp kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suç teşkil etmektedir. İzinsiz kullanımlarda yasal işlem uygulanacaktır.

BUNLARIDA DENEMEK İSTEYEBİLİRSİNİZ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...