Malzemeler
4 adet yumurta
1 kase süzme yoğurt(evde süzülürse yoğurt,hazır süzme yoğurttan daha lezzetli oluyor)
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı
Yumurtalar bir kaba kırılır, tuz eklenir ve az çırpılır.
Tavaya 1 çorba kaşığı tereyağı konur, eritilir. Çırpılmış yumurta dökülür, birkaç kez karıştırılır. Katılaşınca servis tabağına aktarılır.
Üzerine sarımsaklı yoğurt bırakılır.
1 çorba kaşığı tereyağı ve pul biber yakılır. Üzerine gezdirilir.
AFİYET OLSUN
4 adet yumurta
1 kase süzme yoğurt(evde süzülürse yoğurt,hazır süzme yoğurttan daha lezzetli oluyor)
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı
Yumurtalar bir kaba kırılır, tuz eklenir ve az çırpılır.
Tavaya 1 çorba kaşığı tereyağı konur, eritilir. Çırpılmış yumurta dökülür, birkaç kez karıştırılır. Katılaşınca servis tabağına aktarılır.
Üzerine sarımsaklı yoğurt bırakılır.
1 çorba kaşığı tereyağı ve pul biber yakılır. Üzerine gezdirilir.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder