14 Kasım 2010 Pazar

BAYRAM KAVURMASI

Malzemeler 1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik

Tarifi   
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede
yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı
doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık
1 saat kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir 
silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ
ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz,
karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak
servis yapınız. 

AFİYET OLSUN...

2 yorum:

  1. Bayramda yeriz artıkkk Ayçacımmm.SEvdiklerinle beraber Çoook mutlu,Huzurlu daha nice bayramlar geçirmeni dilerimmm.SEvgiyle kalll.

    YanıtlaSil
  2. afiyet olsun oyacım:)
    seninde bayramını kutlarım canım:)

    YanıtlaSil

YASAL UYARI

http://sperbabaanne.blogspot.com/ adresinde SÜPERBABAANNE adlı blogun tüm hakları tarafıma ait olup Blog içeriğinin (Fotoğraf-Yazı vs.) iznim olmadan kopyalanıp kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suç teşkil etmektedir. İzinsiz kullanımlarda yasal işlem uygulanacaktır.

BUNLARIDA DENEMEK İSTEYEBİLİRSİNİZ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...