22 Kasım 2010 Pazartesi

ARMUT KOMPOSTOSU

içindekiler

  • 1 kg armut
  • 6 su bardağı su
  • 2,5 su bardağı toz şeker
  • 2-3 diş karanfil

hazırlanışı

  • Armutları yıkayıp kabuklarını soyun. Ortadan ikiye kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin ve ince ince dilimleyin.
  • Geniş bir tencereye su, toz şeker ve karanfili ilave edip armutlar yumuşayıncaya kadar kaynatın.
  • Daha sonra soğumaya bırakın. Oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına alın.
  • Armut kompostosunu kaselere paylaştırıp, soğuk olarak servis yapın.
  • AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YASAL UYARI

http://sperbabaanne.blogspot.com/ adresinde SÜPERBABAANNE adlı blogun tüm hakları tarafıma ait olup Blog içeriğinin (Fotoğraf-Yazı vs.) iznim olmadan kopyalanıp kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suç teşkil etmektedir. İzinsiz kullanımlarda yasal işlem uygulanacaktır.

BUNLARIDA DENEMEK İSTEYEBİLİRSİNİZ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...