12 Aralık 2010 Pazar

CERCERUN(ANTAKYA)

MALZEMELER:
2 adet kuru soğan,
2 çorba kaşığı tuzlu yoğurt,
1 çay bardağı zeytinyağı,
1 tatlı kaşığı pul biner,

YAPILIŞI:
Soğanlar piyaz doğranır. Bir tavaya yağ konularak ısıtılır.
Üzerine doğranmış soğanlar eklenerek kızartmadan soldurulur.
Soğanlar altın renginde sarardıktan sonra üzerine tuzlu yoğurt 
eklenerek soğana yedirilip ateşten alınır. Üzerine pul biber 
eklenerek servis edilir. 
NOT:güzel bir mezedir.

AFİYET OLSUN...

2 yorum:

  1. seni öyle cok özledimkiiiiiii bak hasret gidereyim diye sitene geldim canımmmm nerdesinnnnnnnn

    YanıtlaSil

YASAL UYARI

http://sperbabaanne.blogspot.com/ adresinde SÜPERBABAANNE adlı blogun tüm hakları tarafıma ait olup Blog içeriğinin (Fotoğraf-Yazı vs.) iznim olmadan kopyalanıp kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suç teşkil etmektedir. İzinsiz kullanımlarda yasal işlem uygulanacaktır.

BUNLARIDA DENEMEK İSTEYEBİLİRSİNİZ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...