100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik
Tarifi
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede
yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı
doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık
1 saat kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir
silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ
ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz,
karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak
servis yapınız.
AFİYET OLSUN...
Bayramda yeriz artıkkk Ayçacımmm.SEvdiklerinle beraber Çoook mutlu,Huzurlu daha nice bayramlar geçirmeni dilerimmm.SEvgiyle kalll.
YanıtlaSilafiyet olsun oyacım:)
YanıtlaSilseninde bayramını kutlarım canım:)